Inici Actualitat L’ajuntament de Taradell farà massatges als taradellencs que acreditin que teletreballen

L’ajuntament de Taradell farà massatges als taradellencs que acreditin que teletreballen

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell obrirà una nova línia d’ajuts per pal·liar les conseqüències de la Covid-19. Es tracta de l’oferiment de massatges teraupètics als taradellencs i taradellenques que acreditin que estan teletreballant a casa.

Es tracta d’una partida no contemplada en el pressupost del 2021, aprovat fa uns dies en el ple municipal. Com que no hi ha diners disponibles ni cap subvenció de la Generalitat, el consistori ha decidit oferir ajuts en espècies. Concretament, els regidors i regidores, tant de govern com de l’oposició, realitzaran els massatges personalment per tal de tractar possibles contractures d’aquells veïns del poble que estan teletreballant a casa des de fa mesos a causa de la Covid-19.

En les últimes setmanes els regidors han rebut unes sessions formatives tant pràctiques com teòriques de quiromassatge per tal de tenir els coneixements bàsics i no perjudicar la salut dels teletreballadors.

Segons ha pogut saber Taradell.com, la línia d’ajuts massatjístics es posarà en marxa just abans de Reis, sota el lema ‘Endavant els mass”atxes”‘, un eslògan molt vinculat amb les atxes de barballó tan populars a Taradell. També hem pogut saber que els massatges es faran amb olis aromàtics i terapèutics del Parc de les Olors. Cada teletreballador tindrà dret a accedir a un massatge setmanal fins per Setmana Santa, però haurà d’ensenyar la targeta TCT (Teletreball Casolà Taradellenc).

Els ajuts massatgístics contemplen un total de 500 massatges. El sistema per accedir a l’ajut masatjístic per part dels teletreballadors serà el mateix que va fer servir el Govern català amb els ajuts als autònoms. És a dir, el primer que arriba a l’Ajuntament, el primer que surt amb massatge. Està previst que la brigada municipal instal·li unes valles per dosificar les cues fora de l’Ajuntament i, fins i tot, es contempla instal·lar wàters bioquímics davant la previsible allau de sol·licituds i les cues d’espera.

No es descarta que si la iniciativa té èxit, també es pugui implantar una segona campanya de ‘moixaines’ a l’estil de la que s’ha fet a Bèlgica per oferir abraçades als taradellencs i taradellenques perquè no hi hagi cap veí que se senti sol, si ens tornen a confinar a casa.

Que tingueu un bon dia dels Sants Innocents!

Per cert, aquí podeu recordar les últimes innocentades que hem publicat en els darrers anys:

2019: L’Ajuntament de Taradell convoca un concurs d’instagram a la millor cagarada de gos. LLEGIR NOTÍCIA

2018: Taradell tindrà el primer carril de Catalunya per a patinets elèctrics. LLEGIR NOTÍCIA

2017: Taradell tornarà a posar en escena els Pastorets gràcies a una col·laboració forana d’actors. LLEGIR NOTÍCIA

2016: Club Nederland comprarà l’Hotel de la Roca. LLEGIR NOTÍCIA

2015: Taradell acomiadarà el 2015 amb l’Envelat de Cap d’Any. LLEGIR NOTÍCIA

2014: Un partit espanyolista es presentarà a les eleccions municipals de Taradell. LLEGIR NOTÍCIA

2013: Taradell mostra el seu suport a la Constitució espanyola. LLEGIR NOTÍCIA

2012: Es crema el dipòsit d’aigua de can Costa i Font. LLEGIR NOTÍCIA

2011: El nucli antic s’haurà de tornar a reformar perquè el nou clavegueram és defectuós. LLEGIR NOTÍCIA

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments