Inici Actualitat Club Nederland comprarà l’Hotel de la Roca

Club Nederland comprarà l’Hotel de la Roca

1
COMPARTIR

hotel-roca-20152

El Club Nederland, ubicat a la C-17 al terme municipal d’Orís, desencallarà l’Hotel de la Roca. Segons ha pogut saber Taradell.com, aquest club comprarà l’equipament taradellenc, que fa més de tres anys que està aturat i sense acabar per un concurs de creditors de l’antiga empresa propietària.

A falta de procedir a executar l’enderrocament d’una part de l’hotel a partir d’una sentència judicial, la intenció és que a mitjans del 2017 ja estigui funcionant a ple rendiment.

El cas és paradoxal, ja que l’equipament, que va començar a construir-se el 2007, va rebre una denúncia d’un veí de la urbanització per temes d’edificabilitat, però també perquè assegurava que seria una casa de cites i portaria soroll al barri. Segons sembla, Nederland conscient d’aquest conflicte judicial reforçarà l’aïllament de les habitacions, posarà música Chill out i vendrà el servei com a un establiment de ‘First dates’. És a dir, no com una casa de cites, sinó com a restaurant i hotel per a parelles que no s’han vist mai i es coneixen i veuen per primera vegada.

Preveient aquest nou ús de l’Hotel de la Roca, alguns veïns ja han iniciat una recollida de signatures per demanar un canvi de nom de la Plaça Sant Quirze, on està ubicat. Asseguren que, tenint en compte, el nou ús de l’edifici la plaça s’hauria de dir ‘Plaça Sant Qui(ri)qui’.

Que tingueu un bon dia dels Sants Innocents!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
David
David
30 desembre 2016 20:22

Mira que bé ho tindrem més a prop!! Molt bona.