L’Associació Taradell Cultura Digital t’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte al tractament i proteccció de les dades de caràcter personal dels usuaris que poden ser obtingudes amb la navegació o contractació de serveis a través del lloc web www.taradell.com.

En aquest sentit, l’Associació Taradell Cultural Digital, com a gestora d’aquesta web, garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, d’acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, sobre protecció de dades personals i garantia de drets digitals (LOPDGDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/769 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGDP).

L’ús del lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat, així com les condicions incloses a l’Avís Legal.

Identitat del responsable

Responsable: Associació Taradell Cultura Digital

NIF: G65954158

Domicili: C/ de la Vila, 10

Correu electrònic: info@taradell.com

Lloc web: www.taradell.com

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, l’Associació Taradell Cultura Digital aplicarà els següents principis que s’ajustesn a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Responsable sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pugui ser per a un o diversos fins específics sobre els quals t’informarà prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: El Responsable et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries amb l’objectiu o objectius que les sol·liciti.
  • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per a la finalitat o finalitats del tractament.
  • El Responsable t’informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, el Responsable revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principio d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que la seva integritat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Has de saber que el Responsable pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar per www.taradell.com no és necessari que facilitis cap dada personal. Els casos on sí proporciones les teves dades personals són els següents:

  • En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.
  • En realitzar un comentari en un article o pàgina.
  • En inscriure’t en un formulari de subscripció o un butlletí que el Responsable gestiona amb MailChimp.

 

Els teus drets

El Responsable t’informa que sobre les teves dades personals tens accés a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
  • Sol·licitar una rectificació o cancel·lació.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-te al tractament.
  • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i, per tant, ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-ho directament al Responsable, cosa que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot dirigir-se al Responsable i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar la rectificació dels mateixos, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació de les seves dades en fitxers del Responsable.

Per exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d’enviar un correu a info@taradell.com, juntament amb una prova vàlilda en dret com una fotocòpia del lDNI o equivalent.

Tens dreta a la tutel·la judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de les dades personals que t’afecten infringeix el Reglament.

 

Finalitat del tractament de dades personals

Quan et connectes a www.taradell.com per enviar un correu al Responsable, et subscrius al seu butlletí o realitzes una contractació, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el Responsable. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva direcció IP, nom i cognoms, direcció física, direcció de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, dones el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per www.taradell.com, només com es descriu a l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Responsable és diferent segons el sistema de captació d’informació:

  • Formularis de contacte: El Responsable sol·licita dades personals entre les quals hi poden haver: Nom i cognoms, direcció de correu electrònic, número de telèfon i direcció del teu lloc web amb la finalitat de respobdre a les teves consultes.
    Per exemple, el Responsable utilitza aquestes dades per donar respondre als teus missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pots tenir relatives a la informació inclosa www.taradell.com, els serveis que es presten a través de www.taradell.com, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a www.taradell.com, així com qualsevol altra consulta que pots tenir i que no està subjecta a les condicions de www.taradell.com o de la contractació.
  • Formularis de suscripció a continguts: El Responsable sol·licita les següents dades personals: Nom i cognoms, direcció de correu electrònic, número de telèfon i direcció del teu lloc web per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials.
    Les dades que facilites a www.taradell.com estaran ubicades als servidors de The Rocket Science Group LLC d/b/a, con domicilio en EEUU. (Mailchimp).

Existeixen altres finalitats per les quals www.taradell.com tracta les teves dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions recollides a l’Avís Legal i a la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin a www.taradell.com a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
  • Per analitzar la navegació. El Responsable recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen al teu ordinador quan navegues pel lloc web, les característiques i finallitats de la qual estan detallades en la Política de Cookies.
  • Per gestionar les xarxes socials. El Responsable té presència en xarxes socials. Si et fas seguidor a les xarxes socials del Responsable el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social i que has acceptat prèviament.

Pots consultar les polítiques de privacitat de les principales xarxes sociales en aquests enllaços:

El Responsable tractarà les teves dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informar-te de les seves activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

En cap cas el Responsable utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

 

Seguretat de les dades personals

Per protegir les teves dades personals, el Responsable pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques del sector per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció de les mateixes.

www.taradell.com està allotjat en un servidor l’empresa Zoo Studio. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries. Pots consultlar la seva política de privacitat per tenir més informació en aquest enllaç.

 

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines de www.taradell.com poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguéssis visitat l’altra web.

En aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustrar un codi de seguiment addicional a tercers, i supervisar la teva interacció utilitzant aquest codi.

 

Política de Cookies

Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s’emmagatzema en el teu navegador web.

A la pàgina Política de Cookies pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies.

 

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.

Per contactar amb el Responsable, subscriure’t a un butlletí o realitzar comentaris en aquest lloc web has d’acceptar la present Política de Privacitat.

 

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el Responsable són:

  • Dades identificatives.

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporciones al Responsable es conservaràn fins que sol·licitis la seva supressió.

Destinataris de dades personals

  • Mailchimp The Rocket Science Group LLC d/b/a, amb domicili als EEUU.
    Trobaràs més informació a: https://mailchimp.com
    The Rocket Science Group LLC d/b/a tracta les dades amb la finalitat de prestar els seus serveis d’email al Responsable.
  • Google Analytics és un servei d’analítica web prestat por Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estats Units (“Google”). Trobaràs més informació a: https://analytics.google.com
    Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar al Responsable a analitzar l’ús que fan els usuaris de la web. La informació que genera la cookie sobre l’ús del lloc web (incloent la teva direcció IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors d’Estats Units.
  • DoubleClick by Google és un conjunt de serveis publicitaris proporcionat por Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estats Units (“Google”).
    Trobaràs més informacióa a: https://www.doubleclickbygoogle.com
    DoubleClick utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador  i que serveixen per augmentar la rellevància dels anuncis relacionats amb les teves cerques recents. En la Política de privacitat de Google s’explica cm Google gestiona la teva privacitat en el que fa referència a l’ús de les cookies i altra informació.

També pots veure una llista dels tipus de cookies que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de cookies publicitàries.

 

En navegar por www.taradell.com es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, la direcció IP, geolocalització, un registre de com s’utilizen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dadesx que no poden ser utilitzades per a identificar-te.

El lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:

  • Google Analytics
  • DoubleClick por Google

El Responsable utilitza la informació obtinguda per a recollir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i recopilar informació demogràfica.

 

Exactitud i veracitat de les dades personals

Et compromets a que les dades facilitades al Responsable són correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com a usuari del lloc web ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis al lloc exonerant al Responsable de qualsevol responsabilitat al respecte.

 

Acceptació i consentiment

Com a Usuari del llooc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consents el tractament de les mateixes per part del Responsable en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

 

Revocabilitat

Per exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d’enviar un correu electrònic a info@taradell.com, junt amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent.

L’exercici dels teus drets no inclou cap dada que el Responsable estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

 

Canvis en la Política de Privacitat

El Responsable es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques del sector.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.