Animals recollits i gestionats per Veu Animal

En aquest apartat anirem recollint i actualitzant tots els animals que l’Associació Veu Animal acull i que poden ser adoptats per a tothom qui vulgui.

Com puc adoptar?

Si esteu interessats en adoptar-ne algun, us podeu posar en contacte a través del mail vanimaltaradell@gmail.com o també el telèfon d’adopcions (Txell 662 500 848), o a les xarxes socials: instagram @vataradell i facebook de Veu Animal Taradell

A continuació us presentem els gats que hi ha per adoptar:

Número 1

Nom: Xin

Raça: europea

Sexe: mascle

Data de naixement: 2017

Descripció: En Xin és un mascle de 5 anys, esterilitzat. És tranquil i sociable, acostumat a viure sempre a casa. Li agrada molt la companyia. Busquem una família per ell, animeu-vos a donar-li una oportunitat. És adult però encara té molta vida per davant!

Número 2

Nom: Tricky

Raça: europea

Sexe: femella

Data de naixement: 2018

Descripció: La vam trobar al carrer, embarassada i demanant carícies a tothom qui passava. Ha tingut els seus fills i està sent una mare exemplar. Quan els bebés puguin valdre’s per si sols serà el moment d’aconseguir-li una gran família per a ella. És un autèntic amor, molt sociable. Animeu-vos! Mereix una segona oportunitat.


Sabies que…

1. Un gat amb un tall a l’orella, o prové d’una baralla o significa que és un gat d’una colònia controlada i està esterilitzat.

2.  Els gats fan més cas a les dones per la seva veu aguda.

3. Els gats tricolors o Careys, solen ser femelles.

4. El pèl del gat reflecteix el seu estat de salut. Quan no hi ha cap patologia tenen un pèl brillant i net, ja que es renten més de dues vegades al dia.

5. Els encanta la carn crua, a més els beneficia de malalties intestinals. Això sí, la carn mai pot ser de porc.