Animals recollits i gestionats per Veu Animal

En aquest apartat anirem recollint i actualitzant tots els animals que l’Associació Veu Animal acull i que poden ser adoptats per a tothom qui vulgui.

Com puc adoptar?

Si esteu interessats en adoptar-ne algun, us podeu posar en contacte a través del mail vanimaltaradell@gmail.com o també el telèfon d’adopcions (Txell 662 500 848), o a les xarxes socials: instagram @vataradell i facebook de Veu Animal Taradell

A continuació us presentem els gats que hi ha per adoptar:

Número 1 i 2

Noms: Foc (tigrat) i Norit (blanc i tigrat)

Raça: europea

Sexe: mascles

Data de naixement: abril de 2023

Descripció: són dos germans rescatats molt refredats al polígon El Vivet. Porten dies a la casa d’acollida on han perdut la por i han après a conviure amb altres gats i amb les persones. En Foc va seguint però li costa més, és més distant, en canvi, en Norit és un autèntic descarat. Els dos es complementen molt bé, per això demanem una adopció conjunta.

 

 

Números 4 i 5

Número 8

Nom: Nabiu

Raça: europea

Sexe: mascle

Data de naixement: maig de 2023

Descripció: juntament amb la Pruna i la Pera va néixer al carrer St. Sebastià. Encara desconfia una mica, però ja comença a descobrir que la volem cuidar i s’està relaxant.

Número 9

Nom: Galet

Raça: Setter. Mida mitjana-gran

Sexe: mascle

Data de naixement: setembre de 2022

Descripció: va ser abandonat al carrer amb una caixa a finals d’octubre, juntament amb dos germans només quan tenien 1,5 mesos. La família que el va acollir i posteriorment adoptar per raons personals no pot tenir-lo més temps. Ara té 10 mesos, és un mascle enèrgic i molt simpàtic. Busquem una família definitiva per ell. Ajudeu-nos a trobar-la!

 

Sabies que…

1. Un gat amb un tall a l’orella, o prové d’una baralla o significa que és un gat d’una colònia controlada i està esterilitzat.

2.  Els gats fan més cas a les dones per la seva veu aguda.

3. Els gats tricolors o Careys, solen ser femelles.

4. El pèl del gat reflecteix el seu estat de salut. Quan no hi ha cap patologia tenen un pèl brillant i net, ja que es renten més de dues vegades al dia.

5. Els encanta la carn crua, a més els beneficia de malalties intestinals. Això sí, la carn mai pot ser de porc.

6. Els gats suen pels coixinets de les potes.

7. El gat més vell es deia Creme Puff, vivia a Texas i va viure 38 anys.

8. Com diuen, on n’hi cap un n’hi caben 2! Animeu-vos a les adopcions conjuntes, la recompensa és doble!😻