Animals recollits i gestionats per Veu Animal

En aquest apartat anirem recollint i actualitzant tots els animals que l’Associació Veu Animal acull i que poden ser adoptats per a tothom qui vulgui.

Com puc adoptar?

Si esteu interessats en adoptar-ne algun, us podeu posar en contacte a través del mail vanimaltaradell@gmail.com o també el telèfon d’adopcions (Txell 662 500 848), o a les xarxes socials: instagram @vataradell i facebook de Veu Animal Taradell

A continuació us presentem els gats que hi ha per adoptar:

Número 6

Nom: Neu

Raça: europea

Sexe: femella

Data de naixement: agost 2021

Descripció: rescatada de la Nau dels horrors. A la casa d’acollida s’ha refet, s’ha tornat afectuosa, juganera i ja espera la seva família definitiva. Es pot adoptar sola o juntament amb la seva germana Blu, les dues fan un bon tàndem!

Número 7

Nom: Blu

Raça: europea

Sexe: femella

Data de naixement: agost 2021

Descripció: rescatada de la Nau dels horrors. A la casa d’acollida s’ha refet, s’ha tornat afectuosa, juganera i ja espera la seva família definitiva. Es pot adoptar sola o juntament amb la seva germana Neu, les dues fan un bon tàndem!

Número 8

Nom: Max

Raça: europea

Sexe: mascle

Data de naixement: abril 2021

Descripció: va ser trobat que no podia caminar… tenia les dues cames de darrera trencades, les lesions eren aproximadament de feia un mes. Una de les potes ja tenia les fractures soldades, l’altra, trencada per diferents llocs no s’ha pogut salvar i l’han hagut d’amputar. Ara, s’està recuperant i acostumant a moure’s amb 3 potes. És un gat valent, agraït i molt afectuós. Necessita una família que l’estimi així com és i l’ajudi a tirar endavant.

Número 9

Nom: Doraemon

Raça: europea

Sexe: mascle

Data de naixement: juliol 2021

Descripció: va nèixer a la nau dels horrors i demanava miolant que el treiessim de la vida al carrer. Tot i la por que tenia, el vam agafar i ara és un gat nou, juganer i afectuós que mereix una família per sempre!

Sabies que…

1. Un gat amb un tall a l’orella, o prové d’una baralla o significa que és un gat d’una colònia controlada i està esterilitzat.

2.  Els gats fan més cas a les dones per la seva veu aguda.

3. Els gats tricolors o Careys, solen ser femelles.

4. El pèl del gat reflecteix el seu estat de salut. Quan no hi ha cap patologia tenen un pèl brillant i net, ja que es renten més de dues vegades al dia.

5. Els encanta la carn crua, a més els beneficia de malalties intestinals. Això sí, la carn mai pot ser de porc.