Inici Actualitat Taradell tindrà el primer carril de Catalunya per a patinets elèctrics

Taradell tindrà el primer carril de Catalunya per a patinets elèctrics

0
COMPARTIR

El fenomen del patinet elèctric ha arribat també a Taradell. Durant aquestes festes nadalenques el tió ha cagat bastants patinets elèctrics i es preveu que els Reis Mags arribin carregats d’aquest nou mitjà de transport.

Per aquest motiu, durant aquest desembre l’Ajuntament de Taradell ha licitat el projecte per habilitar un carril per a patinets elèctrics. El primer vial connectarà la carretera de Viladrau amb l’Institut de Taradell i servirà com a prova pilot per veure com funcionarà la ronda Montserrat per a vehicles. Està previst que aquest nou vial estigui en funcionament ja abans de mitjans de gener.

Si té èxit, l’Ajuntament ja planteja crear un carril similar als carrers Sant Sebastià, carrer de la Vila i Passeig Domènec Sert. I aquests tres carrils també serviran per a les cadires elèctriques de la gent gran. A més s’habilitaran zones exclusives d’aparcament.

Que tingueu un bon dia dels Sants Innocents!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments