Inici Actualitat El nucli antic s’haurà de tornar a reformar perquè el nou clavegueram...

El nucli antic s’haurà de tornar a reformar perquè el nou clavegueram és defectuós

2
COMPARTIR

Innocentada 2011

Les obres d’urbanització al nucli antic de Taradell han trobat un nou contratemps. Durant aquesta primera setmana d’aturada dels treballs, tècnics de l’Ajuntament de Taradell han detectat que les canonades del nou clavegueram tenen pèrdues. Segons sembla, les baixes temperatures i el material defectuós de les canonades en són la causa. Així ho va anunciar l’alcalde, Lluís Verdaguer, en el ple extraordinari d’aquest dimarts.

Segons Verdaguer, les esquerdes a les canonades es van detectar aquest dilluns, ja que molts habitatges de la zona de La Plaça, recentment urbanitzada, han vist com els sorgien humitats a les parets. Responsables de l’empresa que porta a terme els treballs, ja van inspeccionar els habitatges afectats i han localitzat el problema.

La solució, però, passa per tornar a aixecar tota la Plaça i canviar les canonades defectuoses per unes de noves. Això farà que les obres d’urbanització del carrer de la Vila no comencin fins la primavera i tota l’obra no estigui enllestida fins a l’estiu.

Tenint en compte aquest contratemps, l’alcalde Lluís Verdaguer s’ha plantejat la possibilitat de fer una consulta popular (no vinculant) sobre els canvis de circulació realitzats fa uns mesos. Segons ha pogut saber Taradell.com les dues opcions serien:

1. Mantenim l’actual circulació i deixem ja de queixar-nos.

2. Tornem al doble sentit al Passeig Domènec Sert, fem carrils bici, traiem les voreres i deixem passar els camions previ pagament d’un peatge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
31 desembre 2011 21:58

chapuzas!!!!!!!!!

Dolo
29 desembre 2011 9:10

Molt bona.
Que tingueu bona entrada al 2012.