Inici Actualitat Taradell tornarà a posar en escena els Pastorets gràcies a una col·laboració...

Taradell tornarà a posar en escena els Pastorets gràcies a una col·laboració forana d’actors

0
COMPARTIR

Taradell tornarà a tenir representació de Pastorets després de molts anys. Concretament, aquest diumenge i el dia de Reis es representaran a can Costa els Pastorets d’en Pitarra, amb els populars Garrofa i Pallanga tornant a Taradell.

La recuperació d’aquest clàssic nadalenc que s’havia representat molt en els anys del Centre Catòlic arriba gràcies a unes gestions fetes per Gottic Teatre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell. Conscients que la representació dels Pastorets requereix d’un bon nombre d’actors i actrius, Gottic Teatre ha arribat a un acord per ampliar la plantilla amb una sèrie de col·laboradors que tenien moltes ganes d’actuar. Aquest és el vídeo que han fet arribar i del qual s’ha fet ressò TV3:

Efectivament, agents de la Polícia Nacional pujaran dalt l’escenari de Can Costa i Font per interpretar els famosos Llucífer i Satan i el seu exèrcit de diables. Serà una representació actualitzada, ja que la multitud de dimonis aniran armats amb porres en lloc de forques. Una manera d’assegurar-se que els pastorets que agafin marxaran calents, sense haver de fer servir les calderes d’en Pere Botero.

Que tingueu un bon dia dels Sants Innocents!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments