Inici Actualitat Taradell acomiadarà el 2015 amb l’Envelat de Cap d’Any

Taradell acomiadarà el 2015 amb l’Envelat de Cap d’Any

2
COMPARTIR

innocentada2015

Després de l’èxit que va suposar l’Envelat de Festa Major, aquest 31 de desembre arriba l’Envelat de Cap d’Any. Una proposta popular per acomiadar el 2015 a Taradell de manera divertida i diferent. El format serà semblant a la iniciativa estiuenca. Es farà a la Plaça de les Eres a partir de les 11 de la nit.

Està previst que hi hagi moltes propostes participatives. Per exemple, un partit d’hoquei a la Plaça amb atxes de barballó com a estics o un campionat de petanca per recordar amb nostàlgia el passat. També hi haurà una novedosa fórmula per celebrar les campanades. En lloc de menjar raïm o olives, es repartiran 12 trossos de botifarra, sempre i quan es puguin començar a coure a mitja tarda perquè no es produeixin llargues cues i tothom en tingui abans de les dotze de la nit.

Les campanades tindran un component pirotècnic. S’han dissenyat dotze maquetes de fusta del Tribunal Constitucional, que s’aniran fent explotar, representant cada toc de campana o cada declaració d’inconstuticionalitat que han dictaminat aquest òrgan el 2015.

Un cop entrats en el 2016 serà el torn per a les propostes musicals. Tot i que abans per ambientar la prèvia de les campanades, tindrà lloc un petit número de màgia on es farà desaparèixer el trànsit que ha absorbit el carrer Sant Sebastià amb el canvi de circulació del centre del poble.

El plat fort serà l’actuació del grup EAS. Una formació taradellenca que sota les sigles EAS (Ens Agrada Suar) fa versions sarcàstiques i iròniques de temes tan coneguts del panorama musical català com “Vine a l’EAS” dels Pets, “Llença’t” de Lax’n’Busto, “El boig del gimnàs” de Sopa de Cabra, “Els guapos són els que van a l’EAS” dels Manel, “Les meves piscines i tu” dels Amics de les Arts, “Fort per tu” de Sau, “Músic de piscina” de Txarango, “Bicicletes (estàtiques)” de Blaumut o “Corren” de Gossos.

La vetllada s’acabarà amb un punxadiscos popular i no hi faltarà el cotilló per a tots els assistents.

Molt bon dia dels Sants Innocents!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa
Rosa
1 gener 2016 11:34

molt bo !!!! Gràcies per fer-nos somriure !!!!

ferran
ferran
30 desembre 2015 23:42

M’han tremolat els genolls quan m’he enterat que hi havia aquesta mega-festa i no tenia ni un endoll ni un focus preparat. jeje