Inici Actualitat Es crema el dipòsit d’aigua de can Costa i Font

Es crema el dipòsit d’aigua de can Costa i Font

0
COMPARTIR

Un dels elements arquitectònics més emblemàtics de Taradell s’ha cremat aquest matí. El dipòsit de can Costa i Font ha quedat arrasat per un petit incendi que s’ha produït aquest divendres al voltant de quarts de 9 del matí. Segons els Bombers de la Generalitat, les causes del foc no es coneixen, tot i que podria haver estat provocat.

Les flames, tal i com es veu a la imatge capturada per Miquel Vilardell, tenien grans dimensions i l’espectacularitat de l’incendi ha obligat a desallotjar el centre cultural i els habitatges del voltant per por a l’esfondrament del dipòsit.

Curiosament un dipòsit d’aigua no ha pogut fer front al foc.

Feliç dia dels Sants Innocents!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments