Inici Actualitat Un partit espanyolista es presentarà a les eleccions municipals de Taradell

Un partit espanyolista es presentarà a les eleccions municipals de Taradell

1
COMPARTIR

partit-espanyolista-taradellA falta de confirmar si el Partit Popular farà alguna llista fantasma, les eleccions municipals a Taradell del pròxim 30 de maig tindran l’al·licient de comptar amb una formació unionista espanyola. El partit no estaria vinculat a cap de les formacions existents a nivell estatal ni català, sinó que seria de caire independent. Segons ha pogut saber Taradell.com, tindria per nom ‘Partit Espanyolista Taradellenc’.

La llista estaria integrada per alguns taradellencs que creuen que poden entrar a l’Ajuntament de Taradell amb un o dos regidors. Els seus càlculs es basen en els vots a favor del No que es van registrar durant la consulta del 9 de novembre. Van ser 28 vots a favor del No i 104 a favor del Sí/No, i pensen que en unes eleccions normals i legals aquests vots serien més elevats. També creuen que hi ha molt espanyolista amagat a Taradell, basant-se en les pintades que van aparèixer al Castell de Taradell i l’estelada que van robar al mateix espai a principis d’any.

De moment, estan completant la llista electoral, però ja han començat a redactar els estatuts i el programa electoral del PET (Partit Espanyolista Taradellenc).

Caldrà estar atent al 2015 per veure si el PET (Partit Espanyolista Taradellenc) és prou contudent per fer-se notar a Taradell.

Feliç dia dels Innocents 2014!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Blasi de Espiñar Montes
Blasi de Espiñar Montes
28 desembre 2014 22:40

Gracies a Deu ha arribat l’hora de que els patriotes aspañols taradellencs tinguin veu a un ayuntamient separatista i renegat de les essencias patrias.
Companys i amics del PET, estic a la vostra disposició!
Unitat! Valor i Fermessa

Blas