Inici Actualitat Taradell mostra el seu suport a la Constitució espanyola

Taradell mostra el seu suport a la Constitució espanyola

1
COMPARTIR

innocentada-2013

El municipi de Taradell s’ha llevat avui amb uns nous cartells a les entrades del poble. S’han canviat els rètols informatius amb el text “Municipi per la independència” per uns de nous que posen literalment “Municipi per la Constitució”.

Segons sembla el motiu d’aquest canvi és que els grups municipals amb representació a l’Ajuntament de Taradell han consensuat fer un gir i apostar per la Constitució espanyola. Després d’aprovar diverses mocions, penjar l’estelada i participar activament en la Cadena humana i manifestacions a Barcelona, han vist que el procés sobiranista no avança. I consideren que donar suport a la Constitució pot ser un gir important de cara a aconseguir subvencions i ajuts del Govern espanyol per acabar la piscina coberta i construir la ronda de circunvalació de llevant.

Ja ho diuen a la Meseta: “Vale más pájaro en mano que ciento volando”.

Feliç dia dels Innocents!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pere Pastor Alemany
Pere Pastor Alemany
28 desembre 2013 13:27

Ja era hora que els nostres polítics veiessin la llum!
Donem gràcies a la Sra Llanos de Luna i al Monarca Juancarlos, que gràcies al seu bon discurs, amb una dicció molt delícia i un contingut fonamentalment integrista espanyol, ha fet reconduir aquests nostres pobrets governants.
I ara , com un sol home i amb una sola veu, cridem junts, INDEPENDÈNCIA!!!!