Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell convoca la 7a edició del Premi al millor treball...

L’Ajuntament de Taradell convoca la 7a edició del Premi al millor treball de recerca

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell, juntament amb el Consell Escolar Municipal, convoca un any més el Premi al millor treball de recerca de batxillerat. Aquest any és la setena edició. Les bases ja es poden consultar i s’obre el termini per presentar treballs fins al 31 d’octubre. L’objectiu és premiar els millors treballs de recerca realitzats durant el curs 2013-2014, sempre i quan la seva temàtica estigui relacionada amb Taradell.

El guardó està dotat amb 600 euros. El lliurament del premi es farà durant la Festa Major d’hivern, al mes de gener. El jurat està format per la regidora d’Ensenyament, Rosa Papell, un professor de l’INS Taradell, un representant del Consell Escolar Municipal, un membre d’Òmnium Cultural i un personatge públic del municipi relacionat amb el món de l’educació.

Per ampliar informació podeu trobar les bases aquí. Aquí podeu llegir les notícies d’anteriors premis:

Premi Recerca 2014

Premi Recerca 2013

Premi Recerca 2012

Premi Recerca 2011

Premi Recerca 2010

Premi Recerca 2009

premi-ajuntament-2014
Guanyador Premi 2014
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments