Inici Actualitat Un treball sobre can Costa i Font guanya el 6è Premi Ajuntament...

Un treball sobre can Costa i Font guanya el 6è Premi Ajuntament de Taradell

0
COMPARTIR

 

Martí Brussosa Ventura va guanyar divendres el 6è Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de Batxillerat. El treball que havia presentat analitzava la història de can Costa i Font tant de l’època en què havia estat fàbrica tèxtil com la posterior conversió en el centre cultural de Taradell. El guardó està dotat amb 600 euros. Optaven al guardó un total de quatre treballs.

El treball, titulat “Costa i Font de fàbrica a centre cultural”, analitza el procés de canvi i l’ús que se’n fa del centre cultural, juntament amb el seu impacte entre la població de Taradell.

premi-ajuntament-20144La resta de treballs presentats eren de Núria Arau sobre “L’educació a Taradell durant la dictadura (1939-1975), Oriol Duran sobre “La fàbrica del Tint”, i Anna Martí sobre “La masia catalana. Can Capellà i la Fira Santa Llúcia”. El jurat també va  destacar que el nivell dels quatre treballs presentats havia superat les expectatives.

El jurat estava format per la regidora d’Ensenyament, Rosa Papell, el professor de l’INS Taradell, Àngel Pozas, la responsable de la biblioteca Antoni Pladevall i Font, Eva Leucó, el professor de la UOC, Albert Sangrà, i l’exprofessor taradellenc i membre d’Òmnium Cultural, Francesc Homs. A l’inici de l’acte es va tenir un record per a Josep Romeu, que havia estat membre del jurat.

premi-ajuntament-20143

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments