Inici Actualitat Aina Altimir Esquis guanya el 3er Premi Ajuntament de Taradell

Aina Altimir Esquis guanya el 3er Premi Ajuntament de Taradell

0
COMPARTIR

La taradellenca Aina Altimir Esquis ha guanyat el 3er Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca amb un treball sobre la història de l’Esbart Dansaire Sant Genís de Taradell.

El Jurat ha valorat l’important treball de camp en forma de recerca oral, els aspectes inèdits que aportava, la calidesa de l’escriptura i l’extensió del treball així com acurat l’ordre i presentació.

El lliurament es va fer ahir el vespre a la sala de plens de l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde Lluís Verdaguer i els membres del jurat que enguany eren la regidora d’educació Rosa Papell; la responsable de la biblioteca de Can Costa, Eva Leucó; la directora de l’IES Taradell Amalia Parra; el professor Albert Sangrà i Antoni Reig en representació d’Òmnium Cultural.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments