Inici Actualitat Miriam Martinez guanya el Primer Premi Ajuntament de Taradell amb un treball...

Miriam Martinez guanya el Primer Premi Ajuntament de Taradell amb un treball sobre la Politica a Taradell durant la transició

0
COMPARTIR

Míriam Martinez, de Taradell, ha estat la guanyadora del primer Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca per un treball titulat “La política a Taradell, 1979-1995”.

El treball analitza les eleccions democràtiques a Taradell durant l’època de la transició, des de les primeres eleccions democràtiques del 79 fins a les de l’any 95 on la democràcia ja estava plenament implantada. Cinc eleccions analitzades al detall amb un extens treball de recerca de documents de l’època, articles de diaris i una acurada bibliografia.

El jurat va destacar el bon plantejament i desenvolupament del treball i el fet que fos “un document realment important des del punt de vista històric pel retrat que fa del poble durant aquesta etapa tan important de la història del nostre país”.

L’acte de lliurament es va fer ahir a les 8 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament en el marc de la Festa Major de Sant Sebastià. El premi de 600 euros en metàl·lic va ser entregat per l’alcalde Lluís Verdaguer.

El jurat estava composat per la bibliotecària Eva Leucó en representació del Consell Escolar, Amàlia Parra com a directora de l’IES Taradell, l’expert en educació Albert Sangrà, el membre d’Òmnium Cultural Toni Reig i la regidora d’educació Rosa Papell.


Powerpoint de presentació del premi amb alguns retalls interessants del treball:

Premis De Recerca Duplicadahttp://static.slideshare.net/swf/ssplayer2.swf?doc=premis-de-recerca-duplicada-1232923136045405-3&stripped_title=premis-de-recerca-duplicada-presentation

View more presentations or upload your own. (tags: taradell premis)
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments