Inici Actualitat Ariadna Prat guanya la segona edició del Premi Ajuntament de Taradell al...

Ariadna Prat guanya la segona edició del Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca

0
COMPARTIR

La taradellenca Ariadna Prat i Barnabas ha guanyat la segona edició del premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca amb el treball “Estudi sobre la immigració a Taradell i a Vic”.

El Jurat, format per Rosa Papell, Angel Sangrà, Amalia Parra, Eva Leuco i Toni Reig; ha valorat especialment la temàtica escollida, que a banda de ser molt oportuna i molt interessant, ha estat treballada com una invitació a la reflexió.

A més el jurat també ha destacat la visió jove, l’enfocament sensibilitzador, la bona síntesi, el redactat i l’ordre del treball; a banda de l’interès de l’autora en la recerca de les respostes a les preguntes que s’havia plantejat.

Després del lliurament del premi la propia autora ha fet una sintesis del seu treball als assistents a l’acte que podeu veure en el video inferior. L’alcalde, Lluís Verdaguer, ha tancat l’acte dedicant unes paraules a la jove taradellenca que també podeu veure al vídeo inferior.

Paraules de l’Ariadna Prat[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=p7ypjWKhqto]

Paraules de Lluís Verdaguer

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mwzF8T6dyTI]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments