Inici Actualitat El barri de Mont-rodon està de festa major aquest cap de setmana

El barri de Mont-rodon està de festa major aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

L’Associació de veïns del barri de Mont-rodon ja té a punt els actes de la festa major 2023. Comença aquest divendres i s’allarga fins diumenge amb activitats per a tots els gustos i les edats.

Divendres s’inicia amb una caminada nocturna a partir de 2/4 de 9 del vespre des del Parc Jaume Vila i amb un recorregut d’uns 7 quilòmetres, ideal per a totes les edats. Al finalitzar la caminada es farà karaoke. Dissabte serà el dia central amb activitats durant tot el dia. A partir de les 10 del matí hi haurà jocs infantils i gimcana a la pista poliesportiva. A les 12 es farà un nou concurs de llançament de pinyol d’oliva. A 2/4 d’1 es farà una cata de vins amb el sommelier David Seijas al Parc Jaume Vila.

Ja a la tarda a les 5 hi haurà missa al mateix parc, i a continuació es farà una xocolatada popular. A quarts de 7 tindrà lloc un taller de percussió i batucada a càrrec del taradellenc David Caro i es farà un passacarrers amb el grup de batucada Foc Senglar. També es farà l’inici d’una acampada al Pla de les Albes, si el temps ho permet.

A les 8 del vespre començarà una botifarrada popular al Parc Jaume Vila. Serà la prèvia perquè a les 11 de la nit comenci la 20a edició del concert Mont-Rockdon amb les versions que oferiran el grup Zanarkaos.

Ja el diumenge durant el matí es farà un torneig de futbol 5 a les 10 del matí, mentre que a les 12 hi haurà zumba en familia. Al migdia hi haurà un dinar de carmanyola i sorteig de paneres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments