Inici Actualitat Èxit amb quasi 200 participants al 1r Trail Toca-sons a Taradell

Èxit amb quasi 200 participants al 1r Trail Toca-sons a Taradell

0
COMPARTIR

Un total de 193 participants han pres part aquest dissabte en la 1a edició del Trail Toca-sons de Taradell, organitzada i produïda per Outdream Catalunya Club Esportiu i INNOVIT. Cal destacar que la prova formava part de la Copa Osoning Trail run.

La participació ha estat molt destacada en aquesta primera edició, amb molts participants arribats de fora de la comarca d’Osona. La cursa de muntanya, amb motiu de la Festa Major de Taradell 2023, proposava un recorregut d’uns 12 quilòmetres i un desnivell positiu de 400 metres amb sortida i arribada a la Plaça de les Eres. Es pujava fins a l’Enclusa i també es passava pel Castell d’en Boix. Al final de la cursa, tots els participants tenien un esmorzar, a banda dels avituallaments al llarg de la cursa.

Els participants han quedat molt contents amb el recorregut, l’organització i l’esmorzar. Hi havia premis per ales tres primers tant en categoria masculina com femina i també als primers taradellencs. La primera participant taradellenca ha estat Ona Verdés amb un temps d’1 hora 16 minuts i 51 segons, i el primer taradellenc ha estat Jofre Cedó amb un tepms d’1 hora i 27 segons.

Cal destacar que quatre corredors han baixat de l’hora, un temps molt ràpid. A nivell masculí, el podi ha estat format per Cesko Compte amb un temps de 57 minuts i 25 segons, seguit per Jordi Gallego amb un temps de 57 minuts i 34 segons i Lluís Aguilà amb un temps de 57 minuts i 34 segons.

El podi femení ha quedat així: primera Helena Mercader amb un temps d’1 hora 9 minuts i 53 segons, seguida per Laia Trias amb un temps d’1 hora 11 minuts i 38 segons. Tercera ha estat Ariadna Carbonell amb un temps d’1 hora 12 minuts i 46 segons.

Podeu consultar els temps en aquest ENLLAÇ.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments