Inici Actualitat Íria Sánchez aconsegueix podi en categoria prebenjamí al IV Trofeu Catalunya de...

Íria Sánchez aconsegueix podi en categoria prebenjamí al IV Trofeu Catalunya de patinatge artístic

0
COMPARTIR

Íria Sánchez Fernández va pujar al podi aquest cap de setmana en el IV Trofeu Catalunya de patinatge artístic, que es va disputar al Pavelló Olímpic de Reus. En concret, va ser tercera en el nivell 2 de la categoria prebenjamí.

La jove patinadora taradellenca, de només 7 anys i veïna del barri de Mont-rodon, patina per al Club Patí Parets del Vallès des de fa 3 anys. Dissabte també va aconseguir classificar-se per disputar la final de la Copa Catalunya que es disputarà al mes de juliol. En el rànquing general ha aconseguit acabar quarta.

A Reus s’hi va disputar la final, després que durant tot el mes dem aig a les diferents seus catalanes s’hi disputessin les semifinals amb la participació de més de 5.000 patinadores de diferents nivells. A la final hi van arribar les 9 millors puntuacions de totes les semifinals disputades de cada categoria i nivell.

Cal destacar que a la final del Trofeu Catalunya també hi va participar una altra taradellenca, Martina Atència, del Club Parc d’Esports Taradell, que va disputar la final en la categoria nivell 4C.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments