Inici Actualitat L’atur va tornar a pujar a Taradell el juliol de 2023 i...

L’atur va tornar a pujar a Taradell el juliol de 2023 i de forma considerable

0
COMPARTIR

Per segon mes consecutiu l’atur a Taradell va pujar durant el juliol de 2023. I ho va fer de forma més considerable que al juny. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, es van incorporar 10 persones més a la les llistes d’atur, situant la xifra total en 216 taradellencs i taradellenques sense feina. Fa un any, al 2022, la xifra d’aturats era més de baixa, 210 persones.

A Osona, l’atur registrat al juliol de 2023 també va pujar al juliol, trencant la dinàmica a la baixa del mes de juny. Ara hi ha 36 persones més en situació d’atur. És a dir, un total de 6.964 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era molt més baixa, 6.837 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments