Inici Actualitat Taradell va tancar el 2022 sense moviments en la taxa d’atur

Taradell va tancar el 2022 sense moviments en la taxa d’atur

0
COMPARTIR

El 2022 es va tancar amb un total de 205 taradellencs sense feina. La mateixa xifra que s’havia registrat al mes de novembre. Per tant, al desembre no hi va haver cap tipus de moviment en la xifra, segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. En els darrers quatre mesos no hi ha hagut cap pujada en l’atur a Taradell. Fa un any, al 2021, la xifra d’aturats era lleugerament més elevada amb 212 persones sense feina a Taradell.

A Osona, en canvi, l’atur registrat al desembre va pujar lleugerament. El 2022 es va tancar amb un total de 49 persones més en situació d’atur. És a dir, un total de 7.082 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era un pèl més baixa, 7.050 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments