Inici Actualitat El CP Taradell empata contra un dels rivals de la zona alta,...

El CP Taradell empata contra un dels rivals de la zona alta, el Shum (1-1)

0
COMPARTIR

Empat a 1 del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda al pavelló del Pujoló davant del Shum Frit Ravich. Els taradellencs segueixen invictes i no coneixen la derrota, però veuen com el líder s’allunya una mica més.

Partit contra un dels rivals de la part alta de la classificació de l’Ok Lliga Plata sud. De fet, el partit va ser molt igualat tal com indicava la posició a la classificació dels dos equips. A l’equador del primer temps, Víctor Crespo va disposar d’una falta directa després d’una targeta blava a un jugador visitant, però no va poder fer gol. Amb empat a zero es va arribar al descans.

A la represa, als cinc minuts va arribar el gol visitant que posava el 0 a 1 a l’electrònic. El partit es va posar difícil i el CP Taradell va haver d’insistir molt per trobar el gol. No va arribar fins a 2 minuts pel final, quan Albert Benito va fer l’empat a 1, resultat que ja seria definitiu. Amb l’empat el CP Taradell suma 12 punts en sis partits, i se situa a quatre del líder l’Alpicat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments