Inici Actualitat La campanya de Nadal de l’Associació de Botiguers de Taradell regalarà 30...

La campanya de Nadal de l’Associació de Botiguers de Taradell regalarà 30 targetes amb un valor total de 1.500 euros

0
COMPARTIR

L’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) ja té en marxa durant aquests dies la Campanya de Nadal. Aquest 2023 sortejarà un total de 30 targetes de regal, cadascuna d’elles amb 50 euros de valor bescanviables als comerços associats. En total, seran 1.500 euros de regal entre els clients.

Com és habitual, entraran en el sorteig totes les compres que s’hagin fet fins al 8 de gener i que hagin passat la Targeta de Comerç de Taradell (TCT). El lema d’enguany és “Per Nadal, comerç local”.

Cal destacar que  des de fa poques setmanes hi ha una nova junta de l’Associació de Botiguers de Taradell, que compta amb Gemma Castro de La Barberia de Taradell com a nova presidenta, que agafa el relleu de Jordi Guillamón, president des del 2019. La nova junta la completen Cesc Campor (Campor Advocats) com a tresorer, Marta Masramon (Farmàcia Masramon) com a secretària, i Mireia Caro (Parlem – Tecnoso) i Glòria Aulet (Forn Sant Sebastià).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments