Inici Actualitat La UD Taradell empat al camp de l’OAR Vic en un partit...

La UD Taradell empat al camp de l’OAR Vic en un partit de tràmit (2-2)

0
COMPARTIR

La UD Taradell segueix invicte des de fa moltes jornades. Aquest dissabte a la tarda els taradellencs van treure un empat in extremis del camp de l’OAR Vic. Els taradellencs, ja amb el títol de lliga a la butxaca, van jugar molt relaxats, davant d’un equip vigatà que necessitava un punt per no haver de patir per la permanència. Al final, empat a 2.

A la primera metitat no hi va haver massa res a destacar. El 0 a 1 va arribar a poc d’iniciar-se el segon temps i per mitjà d’Oriol Vila. L’OAR Vic, però, va reaccionar i davant les facilitats que va concedir el Taradell, va ser capaç d’empatar poc després i capgirar el marcador al quart d’hora. A la part final, el Taradell va treure una mica l’orgull propi i Pau de la Torre en un xut de falta va fer el definitiu 2 a 2.

La UD Taradell tancarà la lliga aquest proper dissabte a 2/4 de 5 de la tarda a la Roureda, on rebrà la visita del Roda de Ter.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments