Inici Actualitat Taradell celebra aquest diumenge l’edició 68 de l’Homenatge a la Vellesa

Taradell celebra aquest diumenge l’edició 68 de l’Homenatge a la Vellesa

0
COMPARTIR

Diumenge d’actes molt tradicionals a Taradell. A banda de l’Aplec de la Sardana, al matí i migdia també se celebrarà la 68a edició de l’Homenatge a la Vellesa, que organitza el Patronat Local de la Vellesa.

Com és habitual, a les 11 del matí hi haurà davant de l’Església Sant Genís la rebuda i concentració dels avis homenatjats, acompanyats dels seus padrins, del consistori municipal, patronat, pubilla i hereu de Taradell. Tot seguit, començarà la missa oficial on l’avi i l’àvia més grans assistents a la festa faran l’ofrena del pa i el vi i en acabar la missa actuarà l’alumnat del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès en representació de totes les escoles del poble.

A la sortida hi haurà el tradicional vermut popular sota els til·lers de davant de l’Església. El dinar de celebració es farà al Centre cultural Costa i Font, on està previst que es faci la imposició de la insígnia del Patronat a tots els homenatjats que assisteixen per primera vegada a la festa i que l’alcaldessa, Mercè Cabanas, dirigeixi unes paraules als participants. El fi de festa comptarà amb l’actuació musical del grup Sheriff’s.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments