Inici Actualitat Aquestes són les activitats lúdiques i formatives per a joves que s’ofereixen...

Aquestes són les activitats lúdiques i formatives per a joves que s’ofereixen a Taradell aquest estiu

0
COMPARTIR

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana, en col·laboració amb l’Ajuntament de Taradell i la resta de municipis mancomunats, ofereixen aquest estiu una nova edició de l’Estiu Jove. Comptarà amb diverses activitats lúdiques, creatives, esportives, tecnològiques i formatives adreçades a joves de 13 a 29 anys durant el juliol de forma gratuïta.

Així, el proper 4 de juliol es farà una Performance participativa a La Plaça entre les 12 i la 1 del migdia. A partir del 4 de juliol també es podrà gaudir de l’EAS de forma gratuïta entre les 9 del matí 2/4 d’11. Les places són limitades per a majors de 13 anys.

El 5 de juliol a la Font Gran a les 7 de la tarda hi haurà un taller de cuina vegetariana i vegana per a majors de 18 anys, que anirà a càrrec de Laura Barniol i Anna Masdeu. El 6 de juliol es farà un taller d’art mural a l’exterior del camp de futbol a partir de les 6 de la tarda. És per a majors de 12 anys.

L’11 de juliol a les 7 de la tarda serà el torn per a un taller de moviment corporal a l’Escola d’Arts l’Arpa. És per a majors de 18 anys i anirà a càrrec d’El Taller d’Anhur. El 13 de juliol es farà un taller de fotografia amb mòbil titulat ‘Del selfie a l’autoretrat’ a càrrec de Sílvia Pujols. Serà a les 6 de la tarda i per a majors de 12 anys al Centre cultural Costa i Font.

Mentrestant, el 19 de juliol es farà un taller de cremes facials naturals a càrrec de Núria Casellas a les 7 de la tarda a la Font Gran i per a majors de 18 anys. El 21 de juliol tindrà lloc un taller de cuina japonesa. Es farà a les 6 de la tarda a la Font Gran a càrrec de Laura Barniol i Anna Masdeu i per a majors de 12 anys. El 26 de juliol tindrà lloc un taller de pilotatge de drons per a majors de 12 anys. Es farà a les 6 de la tarda al Pavelló municipal El Pujoló. Finalment, el 28 de juliol tindrà lloc un taller d’iniciació al Kick-boxing a càrrec de Hook School, al pavelló municipal a les 6 de la tarda i per a majors de 12 anys.

Les inscripcions es poden fer al mail joventut.taradell@mancoplana.cat o al telèfon 600 34 71 65.

Pel que fa a l’oferta formativa s’ha tornat a programar el curs de premonitoratge en el lleure que combina una part teòrica (del 27 juny a l’1 de juliol a Taradell) amb una part de pràctiques que els i les participants podran escollir on realitzar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments