Inici Actualitat L’Envelat de la Plaça de les Eres 2023 fa una donació de...

L’Envelat de la Plaça de les Eres 2023 fa una donació de 2.000 euros a la Vall d’Hebron per fer recerca contra el càncer infantil

0
COMPARTIR

Aquest dilluns 2 d’octubre s’ha fet efectiva la donació de 2.000 euros a la Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron Institut de Recerca VHIR perquè els destinin a la recerca contra el càncer infantil. La donació econòmica és fruit de la celebració  i la gran participació en l’Envelat de la Plaça de les Eres 2023 de Taradell, en el marc de la festa major. Representants del grup organitzatiu han fet la donació.

Els organitzadors de l’Envelat de Taradell 2023, que va tenir lloc el passat 24 d’agost, es van comprometre, com han fet cada any, a fer un donació solidària si, un cop fet el tancament de la iniciativa i pagades totes les despeses, sobraven diners. La iniciativa va funcionar molt bé aquest any i es van ajustar millor les despeses, cosa que ha permès fer una donació superior a la de l’any passat.

Recordem que l’organització de l’Envelat de la Plaça de les Eres sufraga, a través de la venda d’entrepans de botifarra i begudes, les despeses que suposen les actuacions musicals, el lloguer de l’equip tècnic de so i llums, la compra de begudes, entrepans i botifarres, i tot el material i elements necessaris per poder preparar la festa. Un cop fets tots aquests pagaments, si sobren diners es fa la donació solidària. També es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell en alguns temes concrets de logística.

Ja s’han donat 10.000 euros a diferents iniciatives

Des del 2015 (exceptuant el 2020 i 2021 que per la pandèmia no es va organitzar), l’Envelat de la Plaça de les Eres ha donat en sis edicions celebrades un total de 10.000 euros de forma solidària a diferents entitats i projectes solidaris: Osona contra el càncer, la campanya Arnau 97 (en dues ocasions), Osonament, l’Associació Sant Tomàs i l’Associació espanyola Distròfia Muscular Facioescapulohumeral (FSHD).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments