Inici Actualitat La participació a les 19h a Taradell en aquestes catalanes 2024 pràcticament...

La participació a les 19h a Taradell en aquestes catalanes 2024 pràcticament iguala la del 2021

0
COMPARTIR

Penúltima dada de participació a Taradell. A les 7 de la tarda el percentatge de participació en aquestes eleccions catalanes se situa en el 55,55%. Això significa que han votat un total de 2.836 taradellencs i taradellenques.

Comparant amb les darreres eleccions catalanes celebrades el 2021, la xifra és quasi la mateixa. En concret és 1,44 punts per sota. Ha reduït molt la diferència, però recordem que aquells comicis van estar marcats per la pandèmia i a la tarda va baixar molt la participació. Si comparem amb el 2017, la diferència és molt notable. I hem de baixar fins al 2006 o 2010 per trobar una participació relativament semblant, tot i que llavors superava clarament el 60% de participació a les 7 de la tarda. Ho veureu en les dades de sota.

La propera dada de participació que donarem ja serà la final, un cop tancat el col·legi electoral i sumats també els vots per correu que s’han rebut.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments