Inici Actualitat Genís Donadeu para un penal al minut 90 i salva un punt...

Genís Donadeu para un penal al minut 90 i salva un punt per a la UD Taradell contra la Garriga (0-0)

0
COMPARTIR

Empat sense gols entre la UD Taradell i la Garriga aquest dissabte a la tarda a la Roureda en la tercera jornada de lliga de la Tercera Catalana. Els taradellencs van salvar un punt, ja que en l’últim minut de partit l’àrbitre va senyalar un penal molt dubtós i Genís Donadeu va parar la pena màxima.

El partit va tenir alternatives i cap dominador clar en els 90 minuts. El Taradell va avisar de bon inici en un córner que la defensa va acabar salvant el gol. La UD Taradell presentava força baixes en el partit, però va mantenir la cara en tot moment. No va ser fins quasi la mitja hora de joc que els visitants van tenir una oportunitat clara que Genís va desfer en l’1 contra 1. Tot seguit, Joan Canó va fregar el gol en un xut des de fora l’àrea. Tot i això, a la mitja part es va arribar amb el zero a zero inicial.

Al segon temps va seguir la mateixa tònica i qualsevol dels dos equips s’hauria pogut endur els tres punts. Al quart d’hora, Guillem Ventura va enviar la pilota al travesser en una centrada que es va anar tancant i quasi acabava en gol. Els visitants va respondre poc després amb un contraatac molt perillós. Ja en l’últim minut, l’àrbitre va senyalar un penal en contra del Taradell molt protestat. Genís va salvar un punt aturant-lo.

Segon punt que suma la UD Taradell en tres jornades, on encara no coneix la victòria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments