Inici Actualitat Es convoca la 4a edició del Concurs d’Art Jove de Taradell amb...

Es convoca la 4a edició del Concurs d’Art Jove de Taradell amb la pandèmia com a tema

0
COMPARTIR

El proper 6 d’abril s’obre el termini per presentar propostes i creacions a la 4a edició del Concurs d’Art Jove de Taradell, que organitza l’Ajuntament de Taradell i el Puntal i que va adreçat a joves d’entre 13 i 30 anys. El termini per presentar les obres artístiques es tancarà el 12 d’abril i s’han de presentar a l’Ajuntament de Taradell, ja que s’ha fet coincidir amb la diada de Sant Jordi.

El tema central d’aquesta edició 2021 és ‘Com estàs vivint la pandèmia?’. Els guardons es lliuraran el 23 d’abril a la Plaça 1 d’Octubre i es podran veure exposades a l’Escola d’arts L’Arpa del 14 al 21 d’abril.

La valoració de les obres presentades anirà a càrrec d’un jurat que escollirà els premiats de cada categoria, i també del públic general que escollirà el premi popular. Les persones que votin entraran en el sorteig d’un val de 30€ per a gastar a les botigues del poble.

Hi ha dues categories, segons l’edat dels participants.

  • Categoria A: Persones nascudes entre el 2004 i el 2008.
  • Categoria B: Persones nascudes entre el 1991 i el 2003.

Els premis que atorga el jurat són els següents:

  • 1 premi de 150 euros per la millor obra de la categoria A.
  • 1 accèssit de 50 euros a la categoria A.
  • 1 premi de 150 euros a la millor obra de la categoria B.
  • 1 accèssits de 50 euros a la categoria B.

Podeu consultar les Bases del 4t Concurs d’Art Jove en aquest enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments