Inici Actualitat S’inicien els treballs de la segona fase del nou pavelló de Taradell

S’inicien els treballs de la segona fase del nou pavelló de Taradell

0
COMPARTIR

Des de fa uns dies s’han iniciat les obres per a executar la segona fase del nou pavelló municipal de Taradell. Els treballs està previst que durin fins al setembre amb una durada d’uns nou mesos, si no hi ha imprevistos. Per tant, de cara a la temporada 2024/2025 les entitats esportives segurament en podrien fer ús. Tot i que cal considerar, que ja la primera fase va acabar executant-se amb retard.

Les obres d’aquesta segona fase del pavelló van a càrrec d’una altra empresa, que és la que va guanyar el concurs de licitació. Es tracta de Serveis Integrals 360 Plus SL, que va ser l’adjudicatària d’una licitació que té un pressupost de 1.203.475,48 euros.

En aquesta segona fase, els treballs serviran completar la zona de joc, la connexió amb el pavelló existent, fer els tancaments de la façana i acabats interiors de pista i parquet.

Cal recordar que el projecte del pavelló compta amb un total de 5 fases, que s’acabaran d’executar a mesura que s’obtinguin subvencions o ajuts com a font de finançament..

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments