Inici Actualitat Aquesta setmana comencen les activitats de l’Estiu Jove 2024

Aquesta setmana comencen les activitats de l’Estiu Jove 2024

0
COMPARTIR

Taradell Jove programa un seguit d’activitats gratuïtes per als joves durant aquest juny i juliol. Les activitats donen el tret de sortida aquest dijous 20 de juny amb un Bingo Musical a Can Granada, la seu del Taradell Jove. A partir de les 5 de la tarda un grup de joves de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell seran els encarregats d’organitzar l’activitat per a joves a partir dels 12 anys.

Entre els tallers i activitats programats hi ha el 2 de juliol una activitat amb cavalls a les 6 de la tarda a PoniCat. Les inscripcions es poden fer en aquest ENLLAÇ. Un taller de joies de ceràmica el 3 de juliol a 2/4 de 7 de la tarda a càrrec de Judit Pujols. Les inscripcions es poden fer en aquest ENLLAÇ.

El 9 de juliol a les 7 de la tarda està previst fer un taller de Bosses de ganxet amb la Laia Ricart. Les inscripcions es poden fer en aquest ENLLAÇ. Mentre que el 10 de juliol a les 6 de la tarda es farà un taller amb el Xocolater de Taradell. Les inscripcions es poden fer en aquest ENLLAÇ. El 16 de juliol està previst fer una activitat amb realitat virtual a les 6 de la tarda. Les inscripcions es poden fer en aquest ENLLAÇ. I el 17 de juliol a les 7 de la tarda es farà un taller de sushi vegetarià amb Laura Barniol. Les inscripcions es poden fer en aquest ENLLAÇ.

De cara al 23 de juliol a les 6 de la tarda es farà una activitat de pàdel a les pistes de Taradell. Les inscripcions es poden fer en aquest ENLLAÇ. Finalment, el 25 de juliol a les 6 de la tarda hi haurà un taller d’iniciació al kick boxing. Les inscripcions es poden fer en aquest ENLLAÇ.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments