Inici Actualitat Taradell Jove ja té obertes les inscripcions per al ‘Fem-ho jove’ 2024...

Taradell Jove ja té obertes les inscripcions per al ‘Fem-ho jove’ 2024 adreçat a adolescents

0
COMPARTIR

Taradell Jove ja ha obert les inscripcions per a les activitats que organitzarà durant el mes de juliol adreçades als joves de 13 a 16 anys. Aquestes activitats es portaran a terme als matins.

El Fem-ho Jove tindrà lloc a Taradell Jove, l’antiga casa de Can Granada, de l’1 al 19 de juliol. L’horari serà de dilluns a divendres de 9:00 h. a 13:00 h.

Aquestes activitats estan impulsades per  l’Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració del Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana. Dins les activitats de lleure es portaran a terme tallers sobre temàtiques diverses, excursions, esports, etc. destacant la sortida a la platja on es practicarà padel surf, o la visita a la fàbrica dels somnis, on es farà una taller de tel·les aèries i una activitat d’escalada. També hi haurà alguna excurssió per l’entorn del municipi, unes quantes hores de piscina, tastets d’esports i activitats per tots els gustos.

Aquestes activitats es combinen amb les tasques comunitàries, on els i les joves s’impliquen en la millora i restauració d’espais del municipi i col·laboen amb diferents entitats del poble, com el centre de dia de la Residència Vilademany, el Parc de les olors, actuacións de millora a l’espai del Taradell Jove i instal·lació de refugis de cria del mussol comú.

Les preinscripcions estan obertes fins al 14 de juny i es poden formalitzar AQUÍ o al telèfon 600 347 165.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments