Inici Actualitat S’inaugura l’exposició de Festa Major dels artistes taradellencs

S’inaugura l’exposició de Festa Major dels artistes taradellencs

0
COMPARTIR

Tret de sortida a la Festa Major de Taradell amb l’acte previ que sempre és la inauguració de la mostra de treballs que han fet diversos artistes taradellencs. Aquest divendres al vespre s’ha fet l’acte oficial al vestíbul del Centre cultural Costa i Font amb la presència de la majoria d’artistes, l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, i la regidora de Cultura, Míriam Martínez. Tant Cabanas com Martínez van destacar la importància de tenir un espai per poder mostrar les creacions dels taradellencs.

L’exposició té creacions, amb diferents tècniques, dels següents artistes: Josep Blanch, Maria Bosch, Carme Ricart, Mercè Mercader, Magí Bosch, Rosa Manzanares, Josefina Costa, Maria Rosa Casals, Mercè Romeu, Pere Roca, Carme Estellés, Lola Hosta, Carme Roma, Miquel Vilardell, Anna Aparicio, Guillem Gonzalo, Mercè Rovira, Joan Murfulleda, Carme Coma, Rosa Tarrats i Felisa Riera. La mostra es podrà veure tots aquests dies de Festa Major.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments