Inici Actualitat Tres dies de Festa jove, birracrucis i baixada de carretons, les propostes...

Tres dies de Festa jove, birracrucis i baixada de carretons, les propostes del Consell de Joventut per la Festa Major 2019

0
COMPARTIR

La baixada de carretons el dimecres 21 d’agost a les 7 de la tarda obrirà les activitats organitzades pel Consell de Joventut de Taradell. Els nous responsables de l’entitat mantenen la línia continuïsta.

La baixada de carretons es tornarà a fer a la baixada del carrer Jaume Balmes, aprofitant el trajecte fins al davant de la residència Vilademany. La concentració es farà a la Plaça dels homenatges a la vellesa. Les inscripcions es poden fer a través del mail conselljt@gmail.com fins el 18 d’agost al preu de 12 euros, o el mateix dia de la cursa abans de les 6 de la tarda al preu de 14 euros. Es donaran dos premis: al carretó més ràpid i al més original.

El dijous 22 d’agost tindrà lloc el Birracrucis, que seguirà amb la mateixa tònica de l’anterior any, quan es va acordar amb l’Ajuntament un format més consensuat i que no fos en cap de setmana. Començarà a 2/4 de 8 des del Pavelló d’esports El Pujoló i el Consell de Joventut anunciarà properament com s’hi podrà participar.

Tres dies de Festa Jove

La Festa Jove tindrà tres nits, des de dijous fins a dissabte. La primera s’inciarà després del Birracrucis el dijous 22 d’agost amb el concert de Mixetes, un jove grup de l’Esquirol que fa versions. Tot seguit, serà el torn del grup d’ska, rock i reggae Campikipugui i al final música amb el Dj Wawosk. Totes les festes joves es faran al pavelló municipal El Pujoló, amb entrada lliure per a majors de 16 anys.

El divendres 23 d’agost serà el torn pels concerts, un cop acabat el concert de versions al passeig Sant Genís a 2/4 d’1 de la nit. Obrirà la nit l’actuació de rap del trio valencià Pupil·les amb lletres festives i reivindicatives on destaquen missatges feministes. Tot seguit, concert de versions amb Vizuri. El grup de Cardona posarà el seu ritme d’ska per interpretar temes d’Strombers, La Raíz, Obrint Pas o Boikot. Tancarà la nit Lo Puto Cat, el dj català que barrejarà diversos estils per engrescar als presents. També punxarà Dj Pam Pool.

Finalment, dissabte 24 d’agost la Festa Jove, després de l’Envelat,  començarà amb l’actuació de Lasta Sanco, que presentarà el seu primer E.P. ‘Perdita Kompaso’ que en esperanto significa ‘Brúixola perduda’ i que evocarà el mestissatge de llengües, cultures i estils musicals. També punxaran Dj Natalia i Dj Fez.

Aquí podeu veure una mica dels estils d’alguns dels grups:

Campikipugui:

Pupil·les:

Vizuri versions:

Lo Puto Cat:

Lasta Sanco:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments