Inici Actualitat La mostra dels artistes locals enceta els actes de la Festa Major...

La mostra dels artistes locals enceta els actes de la Festa Major de Taradell 2018

0
COMPARTIR

Primer acte oficial de la Festa Major de Taradell 2018. Aquest divendres al vespre es va inaugurar l’exposició de creacions dels artistes taradellencs, al vestíbul del Centre cultural Costa i Font. La mostra es podrà veure durant tots els dies de Festa Major.

Enguany hi ha obres de fins a 34 taradellencs i taradellenques. Es tracta d’Imma Codina, Magí Bosch, Josep Blanch, Maria Bosch, Begoña Arconada, Josefina Costa, Maria Pilar Sala, Sacri Garcia, Josep Maria Bosch, Ramon Curtichs, Rita Sañé, Carme Estellés, Mercè Mercader, Teresa Viladomiu, Maria Carme Ricart, Mercè Romeu, Pere Roca, Maria Pagès, Maria Rosa Casals, Lola Hosta, Sílvia Pujols, Rosa Papell, Ferran Guerrero, Judit Pujols, Violeta Picó, Marc Robles, Laia Martínez, Anna Aparicio, Joan Murfulleda, Eduard Bosch, Carme Coma, Josep Güell, Anna Morales i Guillem Gonzalo.

Predominen les creacions en pintura, tot i que també n’hi ha de dibuix, fotografia i altres disciplines artistíques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments