Inici Actualitat El 24 d’agost celebrarem la 5a edició de l’Envelat de la Plaça...

El 24 d’agost celebrarem la 5a edició de l’Envelat de la Plaça de les Eres

0
COMPARTIR

Per cinquè any consecutiu, Taradell.com, amb la feina i voluntariat d’un munt de persones i la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i Protecció Civil, organitzarà el popular Envelat de la Plaça de les Eres. Serà la cinquena edició d’aquesta iniciativa que, enguany, arriba amb més propostes que mai.

Com és habitual tindrà lloc a la Plaça de les Eres, al centre del poble (si plou es farà al Centre cultural Costa i Font), amb la mateixa filosofia de sempre: oferir una activitat intergeneracional, per a grans i petits, a l’aire lliure i amb una vessant solidària.

Donació a la campanya Arnau 97

Com ens comprometem cada any, si l’activitat, un cop pagades les despeses de les actuacions i logística, genera beneficis es farà una donació a un projecte solidari. Aquest any, tal i com vam anunciar ja fa mesos, tornarem a fer la donació a favor de la campanya Arnau 97, que investiga per trobar cura a la malaltia X-ALD, que es va endur els germans taradellencs Arnau i Aniol. Per tant, amb la venda de begudes i entrepans de botifarra, juntament amb la rifa, s’aconseguiran els diners per fer possible l’Envelat i aportar un granet de sorra a un projecte d’investigació. En quatre edicions celebrades ja hem fet donació de 5.000 euros a entitats com Osona contra el Càncer, Sant Tomàs, Osonament o la campanya Arnau 97.

Les actuacions consistiran en un espectacle infantil, un muntatge de màgia, concert de versions i discomòbil

Actuacions de la 5a edició

L’Envelat de la Plaça de les Eres 2019 començarà a 2/4 de 8 de la tarda i ho farà amb un espectacle d’animació infantil per als més petits. A la plaça, engalanada per a l’ocasió, la companyia Els Atrapasominis començaran a animar el poble amb l’espectacle “Amunt, amunt, quina festa!”. Tot seguit, cap a les 9 del vespre la glorieta de la Plaça acollirà un espectacle de màgia. La taradellenca Laia Baulenas, Maga Game, que ja va actuar a la primera edició de l’Envelat, torna amb una proposta innovadora, ja que l’acompanyaran altres mags en un espectacle titulat “Màgia amb amics”.

Com és habitual, hi haurà una part per a la rifa d’obsequis, amb alguna sorpresa. Recordem que els que comprin tiquets anticipats tindran una tira de rifa gratuïta. El sorteig de regals serà el pas previ a l’actuació principal centrada en un concert de versions. Aquest 2019 comptarem amb la gresca i l’energia del grup de la Vall del Ges Band-idos, que versionaran cançons des dels anys 80 fins a les més actuals amb molta diversió i un punt esbojarrat. Preveien que comenci cap a 2/4 d’11. La nit es tancarà amb més música i la discomòbil que proposarà el nostre dj resident Gigi Langostino.

Properament s’anunciarà la data d’inci de la venda anticipada de tiquets, que es vendran fins a exhaurir existències

Compra anticipada de tiquets

Tothom qui vulgui podrà sopar-hi amb la botifarrada popular que es farà, amb la qual es costejaran les despeses de tota la logística i les actuacions. Un any més oferirem l’opció de comprar tiquets anticipats per facilitar el servei i estalviar cues. Cal destacar que el nombre de tiquets és limitat i es vendran fins a exhaurir existències. Inclouran beguda, entrepà, tira de rifa i obsequi. Properament, anunciarem els punts de venda. Però, com és habitual totes les compres es faran en comerços del poble.

El secret de l’Envelat de la Plaça de les Eres no és cap altre que la gent, grans i petits, que veniu. Des del seu inici, la proposta pretén  oferir una activitat festiva al poble i sense ànim de lucre, en el marc de la Festa Major d’estiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments