Inici Actualitat L’Envelat de Taradell 2019 tornarà a fer la donació solidària contra la...

L’Envelat de Taradell 2019 tornarà a fer la donació solidària contra la malaltia que es va endur l’Arnau i l’Aniol

0
COMPARTIR

Els organitzadors de l’Envelat de la Plaça de les Eres, que es fa amb motiu de la Festa Major d’estiu de Taradell, han decidit que l’edició 2019 tornarà a fer una aportació econòmica per ajudar a la investigació contra la malaltia X-ALD. Després de conèixer la terrible notícia que l’Aniol Ricart tampoc ha pogut superar la malaltia, s’ha decidit que l’edició d’aquest 2019 tindrà com a objectiu tornar a recollir diners per la campanya Arnau 97. En l’edició 2016 ja es va fer una donació de 1.500 euros per ajudar a la investigació d’aquesta malaltia, que s’ha endut els dos germans.

D’aquesta manera, per cinquè any consecutiu l’Envelat de Taradell es compromet a fer una donació econòmica gràcies a la venda d’entrepans, begudes i la venda de rifa. Els diners serviran per pagar tota la logística i actuacions i, un cop costejades, si hi ha beneficis es decidirà la quantia de l’aportació econòmica. Fins ara, a través de l’Envelat hem pogut ajudar a projectes d’Osona contra el càncer, a la campanya Arnau 97, a l’Associació Sant Tomàs i a Osonament, fent una aportació econòmica en global de 5.000 euros.

Ja podem anunciar que l’Envelat de la Plaça de les Eres 2019 tindrà lloc el dissabte 24 d’agost i seguirà amb la mateixa filosofia i format de les edicions anteriors. Per celebrar el cinquè aniversari de la iniciativa, s’estan preparant algunes sorpreses, sense perdre de vista que ha de ser un acte popular i sense ànim de lucre, intergeneracional i a l’aire lliure.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments