Inici Actualitat El correfoc tanca els dies intensos de la Festa Major de Taradell...

El correfoc tanca els dies intensos de la Festa Major de Taradell 2018

0
COMPARTIR

Un correfoc a càrrec de l’Escamot de Diables de Calldetenes va posar el punt i final aquest dilluns a la nit a tota una setmana intensa d’activitats de la Festa Major de Taradell 2018. El centre del poble es va omplir de llum, colors i fum. El correfoc es va tancar amb un castell de focs artificials on van sonar Els Segadors.

Durant la tarda, les sardanes berenar als jardins del Centre cultural Costa i Font també van ser una de les últimes activitats. Ara ja només queda el teatre que arriba aquest diumenge a 2/4 de 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font. La Companyia Sicòmors, sota l’organització de Gottic Teatre, posarà en escena l’obra ‘Camins tancats’ de Martí Figueras i Jesús Ulises Labay.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments