Inici Actualitat Malson atmosfèric guanya la 2a edició del Concurs d’artistes i bandes emergents...

Malson atmosfèric guanya la 2a edició del Concurs d’artistes i bandes emergents de Taradell

0
COMPARTIR
A la dreta els tres components guanyadors

El Consell de Joventut de Taradell va celebrar divendres al vespre la segona edició del Concurs d’artistes i bandes emergents. Aquest 2023 hi va haver un increment de participants respecte a la primera edició, es va passar de cinc a set.

La iniciativa, emmarcada en la Festa Major 2023, es va fer al pavelló municipal. El jurat estava format per Laura Duran, directora artistica del Canet Rock; Jan Riera, component del grup Els Catarres, i Guillem Tió, guanyador de la primera edició del Concurs de Bandes i Artistes Emergents. Els grups participants van ser Dirty Fools, Malson Atmosfèric, Johnny Basy, Joan Blau, Caxito, Lia Sampai i Titu Martí. Els guanyadors del concurs van ser per Malson Atmosfèric. El premi serà actuar en la programació de la Festa Jove de Taradell 2024.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments