Inici Actualitat La CronoDipòsit popular de la Festa Major de Taradell complirà 10 anys...

La CronoDipòsit popular de la Festa Major de Taradell complirà 10 anys el 22 d’agost

0
COMPARTIR

La popular Cronodipòsit de Taradell complirà 10 anys aquesta Festa Major d’estiu. Aquest any es farà el dimarts 22 d’agost a 2/4 de 7 de la tarda. Continuarà comptant amb cronometratge professional i serà gratuïta per als participants.

La Cronodipòsit es basa únicament en veure quin és el participant més ràpid en completar un petit circuit pels jardins del Centre cultural Costa i Font i pujar els 108 graons que hi ha fins al capdamunt del dipòsit d’aigua. Després de nou edicions el rècord de la prova és de 35,993 segons en la categoria masculina i 44,835 segons en la femenina. Hi haurà premis per als tres primers classificats tant en categoria masculina com femenina. La filosofia de la prova és oferir una proposta lúdica i popular a la Festa Major de Taradell. A més, els participants tindran l’oportunitat de pujar a un dels espais més emblemàtics de Taradell i contemplar les vistes del municipi.

La prova començarà a 2/4 de 7 de la tarda amb una durada aproximada d’hora i mitja. Una hora abans es podran fer inscripcions. Les places són limitades. Hi poden participar els majors de 16 anys.

El públic present també podrà aconseguir un premi. Es farà una nova edició del concurs d’Instagram on es premiarà la millor foto de la cursa. El guanyador s’endurà un menú degustació per a dues persones al restaurant Nonna Jovita de Taradell. Al concurs hi poden participar tant públic com participants. L’únic requisit és tenir compte d’instagram, seguir el perfil @taradellpuntcom (a instagram hi ha les bases) i fer servir l’etiqueta #10acronodiposit.

La Cronodipòsit està organitzada per la web Taradell.com. Compta amb Mas Gasala, Ètica, CosFisicwell i Badabadoc Comunicació com a patrocinadors, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Centre Excursionista Taradell, Esports Autonell, Masia Vila-rasa i el Xocolater de Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments