Inici Actualitat La 8a Sant Silvestre reuneix més de 120 participants amb el color...

La 8a Sant Silvestre reuneix més de 120 participants amb el color groc com a protagonista

0
COMPARTIR

La 8a Sant Silvestre de Taradell va reunir aquest diumenge un total de 127 participants. En una de les edicions més participatives, el color groc va donar la nota de color a les disfresses que obligatòriament havien de vestir els corredors.

La Plaça de les Eres va tornar a ser el punt neuràlgic per la sortida i l’arribada de la cursa que anava fins al punt més alta de Taradell, l’Enclusa. En un ambient molt animat, el CET l’Enclusa i el Centre Excursionista Taradell van premiar la millor disfressa. El guardó va ser Edu Morató i Cristian Torres que anaven de nedadores de sicronitzada, mentre que en l’apartat femení va ser per Maria Font, que anava amb perruca groga i un text reivindicatiu.

Tot i no ser una cursa competitiva, el primer participant en arribar a meta va ser el taradellenc Lleïr Pladevall i la primera noia Jana Aguilar de Folgueroles.

Tots els participants van tenir berenar a base de coca, llonganissa i cava o refrescos, i el 50% de la recaptació de diners de les inscripcions es destinarà a la Marató de TV3.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments