Inici Actualitat Més d’un centenar de persones tanquen el 2016 amb la 7a Sant...

Més d’un centenar de persones tanquen el 2016 amb la 7a Sant Silvestre de Taradell

0
COMPARTIR

7a-sant-silvestre-2016

La Plaça de les Eres va tornar a reunir aquest dissabte, últim dia de l’any 2016, una nova edició de la Sant Silvestre taradellenca. La 7a edició de la cursa, organitzada pel CET L’Enclusa i el Centre Excursionista Taradell, va convocar més d’un centenar de participants amb ganes de passar-ho bé i acabar l’any fent exercici.

7a-sant-silvestre-20163Els participants havien de pujar fins al punt més alt de Taradell, l’Enclusa, i tornar a la Plaça de les Eres, punt de trobada, en un recorregut aproximat de vuit quilòmetres. Com que no es busca la competitivitat, es van premiar les persones que anaven millor disfressades, un requisit obligatori per participar-hi. Un any, més, la taradellenca Maria Font es va endur el premi, juntament amb Miquel Garcés.

La resta de participants van tenir berenar. Cal destacar que el 50% dels tres euros de cada inscripció es destina a la Marató de TV3.

Els primers en arribar van ser Robert Pardo, Joan Nuñez i Kiko Tuneu en l’apartat masculí i Eva Capa, Gemma Crous i Marta Camps en el femení.

A continuació podeu veure algunes imatges de la cursa captades per Miquel Vilardell.

muntatge-7a-sant-silvestre

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments