Inici Actualitat 112 participants tanquen el 2015 amb la Sant Silvestre de Taradell

112 participants tanquen el 2015 amb la Sant Silvestre de Taradell

0
COMPARTIR

Sant silvestre taradell 2015

La 6a edició de la popular Sant Silvestre-Pujada a l’Enclusa, que organitza el CET Enclusa i el Centre Excursionista Taradell, va tancar el 2015. Hi van prendre part 112 participants, disfressats o amb algun tipus de complement, requisit obligatori per participar.

Els participants havien de completar el recorregut fins al punt més alt de Taradell, l’Enclusa, i tornar a la Plaça de les Eres, punt de trobada. En total uns vuit quilòmetres on la competitivitat era el de menys i els participants busquen més passar una bona estona.

Només es va donar premi als més ben disfressats. Va ser per la taradellenca Maria Font i es va donar un accèssit a Pep Bosch. La resta de participants van tenir coca i cava.

En l’apartat masculí, el primer en entrar a la meta va ser Jordi Gallifa de Sant Miquel de Balenyà, seguit pel taradellenc Bernat Cedó i el vigatà Ionica Roatis. En l’apartat femení, la primera va ser la vigatana Montserrat Moya, seguida per les germanes de Folgueroles Jana i Laia Aguilar.

A continuació podeu veure algunes imatges de la cursa captades per Miquel Vilardell.

[shashin type=”albumphotos” id=”93″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments