Inici Actualitat 120 disfressats acomiaden el 2013 pujant a l’Enclusa en la Sant Silvestre...

120 disfressats acomiaden el 2013 pujant a l’Enclusa en la Sant Silvestre de Taradell

0
COMPARTIR
Sant Silvestre 2013

sant-silvestre-2013

Molt bon ambient i humor en la quarta edició de la Sant Silvestre de muntanya de Taradell, organitzada pel Centre Excursionista de Taradell i el CET L’Enclusa. Un any més els prop de 120 participants van pujar fins al punt més elevat del municipi, l’Enclusa, per acomiadar el 2013.

Tot i haver-hi menys participants, sí que es van poder veure moltes disfresses, ja que per poder participar a la prova cal anar disfressat. Això fa que completar els 8 quilòmetres de recorregut sigui una mica més divertit i més dur.

sant-silvestre-20132Enguany la prova consolidava el seu caràcter popular, ja que no era cronometrada. El primer en tornar a la plaça de les Eres va ser el taradellenc Albert Pujol en l’apartat masculí, seguit per Xevi Vidal de Vic i Ismael Casadesús de Torelló. En l’apartat femení la primera en arribar va ser Montse Fernández de Roda de Ter. Pel que fa al premi a la millor disfressa, va ser per la taradellenca Maria Font.

Els participants en arribar van ser obsequiats amb coca. La meitat dels tres euros que pagaven d’inscripció es destinen a la Marató de TV3.

A continuació podeu veure més d’un centenar de fotografies:

[shashin type=”albumphotos” id=”29″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments