Inici Actualitat 116 persones acomiaden el 2014 amb la Sant Silvestre de Taradell

116 persones acomiaden el 2014 amb la Sant Silvestre de Taradell

0
COMPARTIR

sant-silvestre-2014

Taradell va acomiadar aquest dimecres l’any 2014 amb la ja tradicional i popular Sant Silvestre-Pujada a l’Enclusa, que organitza el CET Enclusa i el Centre Excursionista Taradell. Enguany es complia la cinquena edició i va comptar amb 116 participants. Tots ells anaven disfressats o portaven algun complement, únic requisit per a poder participar-hi.

La Sant Silvestre és una prova no competitiva. Per això, alguns volien ser els més ràpids, però la majoria tenia la intenció de passar-s’ho bé i acabar l’any practicant esport. El primer a completar el recorregut exigent de vuit quilòmetres des de la Plaça de les Eres fins a l’Enclusa i tornar a la plaça va ser Xevi Prims, seguit per Jonathan Mora i Joan Pallàs. En l’apartat femení la primera noia va ser Montse Fernández, seguida per Susana Galan i Laura Erra.

L’únic guardó que es va donar va ser al participant amb la millor disfressa, que va ser per Jordi Fonseca i Maria Font. La meitat dels tres euros que pagaven d’inscripció es destinen a la Marató de TV3. Aquí teniu una petita galeria d’imatges.

[shashin type=”albumphotos” id=”61″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments