Inici Actualitat El motorista mort en l’accident a Moià aquest diumenge era fill de...

El motorista mort en l’accident a Moià aquest diumenge era fill de Taradell

0
COMPARTIR

mossosDiumenge al migdia es va produir un accident de trànsit a la N-141C, en terme municipal de Moià. En el succés s’hi va veure implicat un motorista que va morir després de sortir de la calçada. Es tracta de Marcel Alsina, de 56 anys, veí de Muntanyola, però que era fill de Taradell. Concretament, de can Sala.

Segons els Mossos d’Esquadra, l’accident es va produir al voltant de dos quarts d’una del migdia quan la moto va sortir de la via per causes que s’estan investigant i, com a conseqüència, el conductor va resultar ferit crític. Va ser traslladat en helicòpter medicalitzat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on va morir diumenge a la tarda. L’enterrament tindrà lloc aquest dimarts a les 4 de la tada a l’església Sant Genís de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments