Inici Actualitat Els Mossos detenen un taradellenc amb droga i sense carnet després de...

Els Mossos detenen un taradellenc amb droga i sense carnet després de fugir d’un control policial

0
COMPARTIR

mossosSegons la Comissaria d’Osona dels Mossos d’Esquadra, el passat 2 d’octubre es va detenir un home de 46 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Taradell, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, un delicte contra l’ordre públic i un delicte contra la salut pública.

Els fets van ocórrer pels volts de la 1 de la matinada del passat dia 2 d’octubre, durant un control preventiu de seguretat ciutadana que s’havia muntat a la carretera BV 5306, al punt quilomètric 35, al terme municipal de Taradell. Els agents van indicar a un vehicle que s’aturés, però el conductor d’aquest turisme va augmentar la velocitat fugint del control i fent cas omís a les ordres de l’agent, el qual es va haver d’apartar per no ser atropellat.

Tot seguit, una altra patrulla va perseguir el vehicle, indicant-li que s’aturés. Després d’uns 6 quilòmetres de fer cas omís a les indicacions, tant sonores com lumíniques, el conductor va aturar el vehicle i va fugir a peu. L’home va saltar per un marge d’uns quatre metres d’alçada per tal de fugir. Els agents, tant de Mossos com de la Policia Local de Tona, van començar a fer recerca localitzant-lo minuts més tard estirat al terra intentant amagar-se de la presència policial.

Els agents van detenir l’home per un delicte de resistència i desobediència a agents de l’autoritat i per un delicte de conducció temerària. Com a conseqüència d’haver saltat el marge, l’home es va fer diverses ferides lleus, que van ser curades al lloc pels serveis mèdics i posteriorment se’l va traslladar a l’hospital.

En l’escorcoll del vehicle, els agents van localitzar diverses paperines, presumptament de cocaïna, distribuïdes amb monosodis per a la seva comercialització, motiu pel qual també se’l va detenir per un delicte contra la salut pública. Posteriorment, quan es van contrastar les dades del detingut a la base de dades del Servei Català del Trànsit, es va tenir coneixement que no havia obtingut mai l’autorització administrativa per conduir vehicles a motor, motiu pel qual també se’l va detenir per un delicte contra la seguretat viària.

El detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars, va passar el dia 3 d’octubre a  disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments