Inici Actualitat Espectacular accident entre un turisme i una moto a Taradell

Espectacular accident entre un turisme i una moto a Taradell

0
COMPARTIR

gasolinera2Un turisme (Porsche Cayenne) i una moto de gran cilindrada han xocat aquesta tarda en un espectacular accident. La col·lisió s’ha produït a 3/4 de 5 de la tarda just a l’encreuament de la gasolinera de Taradell.

Segons alguns testimonis presencials i per la posició del turisme, l’accident es podria haver produït quan el turisme hauria trencat en direcció a Taradell per la sortida que hi ha al costat de la marquesina de busos, just davant del taller mecànic Auto Taradell. Aquesta incorporació a la B-520 només es pot fer en direcció a Vic, però no per anar direcció a Taradell. La moto que venia de Taradell hauria picat frontalment amb el cotxe i el motorista hauria sortit disparat.

Segons el Servei Català de Trànsit, una ambulància ha hagut d’atendre el motorista que ha estat traslladat per ser atès a l’hospital. El motorista estava conscient i segons sembla no seria greu, però no està confirmat oficialment. L’accident ha obligat a donar pas alternatiu al trànsit, desviant-lo cap al barri de la Madriguera, en sentit Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments