Inici Actualitat Dos ferits greus en un accident a la urbanització La Roca

Dos ferits greus en un accident a la urbanització La Roca

0
COMPARTIR

Un noi i una noia de 16 anys van resultar ferits de gravetat aquest divendres al vespre en un accident de trànsit a la urbanització La Roca de Taradell. Segons el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) l’avís es va rebre a les 19:46h.

Les causes de l’accident no es coneixen, però es va produir a l’entrada de la urbanització La Roca i hauria estat un xoc entre una moto i un cotxe. Segons els Mossos d’Esquadra, s’hi van veure implicats un ciclomotor on hi anaven els dos ferits i un turisme. El conductor del turisme va sortir il·lès del xoc, mentre que les dues perones que anaven en ciclomotor van resultar ferides de gravetat. La noia va ser traslladada a l’Hospital General de Vic, mentre que el noi, en estat crític, va ser evacuat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. A l’accident s’hi van traslladar dues ambulàncies i vehicles dels Mossos d’Esquadra.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments